1e Binnenvestgracht

ca. 68m² | 3 kamers

€ 1.775 p/m

Deze woning is niet beschikbaar voor delende huurders.

1e Binnenvestgracht, Leiden (ca. 68m2) € 1.775,- Excl. G/W/E, incl. servicekosten
Gelegen in het levendige centrum van Leiden komt binnenkort dit twee-laags appartement (maisonette) beschikbaar. De woning is bereikbaar via een afgesloten toegangshek met intercom. Op de eerste verdieping bevindt zich de entree tot het appartement, via de gang is de eerste (slaap)kamer bereikbaar, aan de rustige achterzijde van de woning is de grote slaapkamer gelegen met meer dan voldoende ruimte voor een dubbel bed en voorzien van een ruime inbouw kledingkast. De badkamer is voorzien van wasmachine en ruime douche evenals een separaat toilet. Op de tweede verdieping bevindt zich een grote woonkamer met veel natuurlijk licht en een open keuken met alle moderne inbouwapparatuur. Daarnaast is er een zonnig balkon aanwezig. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt op twee minuten loopafstand van het Centraal Station, gelegen in een zijstraat van de Steenstraat, achter het Wereld museum.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 68m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 01-08-2024
  • Balkon
  • Energielabel: C

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews