Anna van Burenstraat

ca. 116m² | 5 kamers

€ 2.250 p/m

Anna van Burenstraat, Leiderdorp (ca. 116m²) € 2.250,- Excl. G/W/E

Ruime en goed onderhouden eengezinswoning te huur aan de gezellige Anna van Burenstraat te Leiderdorp. Gelegen op korte afstand van het oude dorp van Leiderdorp, supermarkten en uitvalswegen.
Entree in hal, separaat toilet, toegang tot ruime doorzon-woonkamer met halfopen keuken aan de achterzijde, welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur. De openslaande deuren bieden toegang tot de ruime en zonnige achtertuin met schuur.
Op de eerste etage bevinden zich 3 (slaap)kamers en een badkamer welke is voorzien van douche, toilet en wastafelmeubel. De 4e (slaap)kamer bevindt zich op de tweede etage, waar tevens de wasruimte gesitueerd is.

Kenmerken

  • Type: Woonhuis
  • Woonppervlakte: 116m²
  • Aantal kamers: 5
  • Oplevering:
  • Beschikbaar per: 01-08-2024
  • Buitenruimte: Voor- en achtertuin
  • Energielabel: D

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews