Beschuitsteeg

ca. 50m² | 2 kamers

€ 876 p/m

Deze woning is enkel beschikbaar voor 1, werkende, huurder.

Beschuitsteeg, Hartje Leiden (ca. 50m2) € 876,15 Excl. G/E
In de sfeervolle binnenstad ‘Hartje Leiden’ is in de rustige Beschuitsteeg dit bijzonder nette appartement beschikbaar gelegen op de 2e etage van een monumentaal pand. De gang geeft toegang tot alle ruimten waaronder een separaat toilet. De woonkamer is bijzonder licht vanwege het hoge plafond en ramen. De keuken is modern en voorziet in een oven- magnetron combinatie, gaskookplaat met afzuigkap, koelkast en wasmachine. De slaapkamer is zeer praktisch voorzien van wastafel met spiegelkastje alsmede een afgesloten douche cabine met voldoende mechanische ventilatie. Alle winkels, terrasjes en de mooiste bezienswaardigheden van Leiden zijn op loopafstand.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 50m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 20-06-2024
  • Energielabel: F

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews