Boddens Hosangweg

ca. 188m² | 6 kamers

€ 2.350 p/m

Boddens Hosangweg, (ca. 188m2) € 2350,- Excl. G/W/E
In het dorp Woubrugge komt deze riante vrijstaande dijkwoning binnenkort beschikbaar. Parkeren kan op eigen terrein en bied ruimte voor 2 auto’s. De voortuin en achtertuin zijn verbonden via een zijpad, perfect voor buitenliefhebbers. De entree van de woning komt uit in een hal welke toegang biedt tot een toilet, de 1e etage en de woonkamer. De L vormige woonkamer zorgt voor veel natuurlijk licht door de vele ramen en biedt ruimte voor een meerder gezellige zithoeken. Via de woonkamer is de open keuken gemakkelijk te bereiken. Deze is voorzien van alle moderne gemakken o.a. een inductie kookplaat, inbouw oven, magnetron en vaatwasser. De woning biedt extra opslag ruimte mede door de ruime bijkeuken welke tevens toegang biedt tot de grote achtertuin en extra werkkamer. Deze is ook te bereiken via de eetkamer en is uitgerust met elektronisch zonnescherm. Op de 1e etage bevinden zich 2 ruime slaapkamers, een badkamer en vaste kast met wasmachine aansluiting. De ruime hoofdslaapkamer biedt weids uitzicht over het prachtige landschap van de polder. Op de 2e etage bevinden zich nog eens 2 slaapkamers en een ruime overloop. de woning is gunstig gelegen ten opzichte van o.a. uitvalswegen. Het centrum van Woubrugge bevindt zich aan de overkant van het water en beschikt over een supermarkt, restaurantjes en andere leuke winkels.

Kenmerken

  • Type: Woonhuis
  • Woonppervlakte: 188m²
  • Aantal kamers: 6
  • Oplevering: Kaal
  • Beschikbaar per: 01-03-2024
  • Buitenruimte: Achtertuin, voortuin

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews