Bolwerkstraat

ca. 84m² | 3 kamers

€ 1.645 p/m

Op zoek naar een gemeubileerd appartement voor een korte termijn? Dit heerlijk ruime en lichte appartement mét geweldig dakterras is nu te huur!

Short-stay, voor een periode van ca. 6 maanden (01-02-2024 – 31-07-2024)
Gemeubileerde oplevering
2 (slaap)kamers, één kamer is voorzien van een tweepersoonsbed, de tweede kamer is ingericht met kasten.
Groot en zonnig dakterras
Op loopafstand van het centrum van Leiden
Huurprijs €1.795,- all-in (inclusief gas/water/elektra, internet en meubilering)
Borg bedraagt twee maanden huur

Aan de gezellige Hogewoerd bevindt zich een prachtig pand, de voormalige Wollendekenfabriek van Leiden. De fabriek werd in 1863 aangekocht door de firma van Wijk, waarna de toren later is aangebouwd in 1910. De fabrieksgebouwen maakten in 1989 plaats voor appartementen en een parkeergarage. De toren is bij de sloop bewaard gebleven, en is dat nu precies waar de voordeur van dit appartement zich bevindt.
Beneden in het torentje bevindt zich de entree, toegang tot de tweede etage via trap of lift.
Het appartement bevindt zich aan een gemeenschappelijke buitengalerij, waar een gezellige bar is gecreëerd voor het eerste kopje koffie in de ochtend.
Toegang tot de woning via de grote pui, die zorgt voor veel lichtinval in de woning.
De woon- en eetkamer bevindt zich aan deze voorzijde van de woning en zijn middels een open kast gescheiden van de L-vormige keuken, welke van alle gemakken is voorzien.
Via de hal bereiken we de achterzijde van het appartement waar twee (slaap)kamers, een badkamer met ligbad, douche en wastafel én de wasruimte zijn gesitueerd. Let op, slechts één van de slaapkamers kan daadwerkelijk gebruikt worden als slaapkamer (met tweepersoonsbed), de andere kamer is niet uitgerust als slaapkamer.

Via de vaste trap in de woonkamer (waaronder bergruimte is) bereiken we het prachtige, ruime en zonnige privé dakterras! Een pareltje in de stad, vanwaar je uren kan genieten van het uitzicht van Leiden.

De woning wordt opgeleverd in de staat zoals het verkeerd als op de foto’s, inclusief meubels, beddengoed, servies en wasmachine.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 84m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering:
  • Beschikbaar per: 01-02-2024
  • Energielabel: A

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews