Boommarkt

ca. 85m² | 3 kamers

€ 1.750 p/m

Deze woning is niet beschikbaar voor delers (studerend noch werkend).

Boommarkt, Leiden (ca. 85m2) € 1750,- Excl. G/W/E
Midden in het centrum met prachtig uitzicht over de Rijn is dit maisonette appartement per direct beschikbaar. De woning is bijzonder goed geïsoleerd met betrekking tot thermische isolatie en extra aandacht is besteed aan de geluidsisolatie. Het is dus bijzonder en prettig stil in de woning. Op de tweede etage is de toegang tot de woning die middels trap direct uitkomt in de prettige en lichte woonkamer met frans balkon. De zitkamer is zeer ruimtelijk door de vide en open trap die uitkomt in de slaapkamer. Vanuit de woonkamer is er toegang tot een kleine hal met daarvandaan het separate toilet. De moderne en open keuken is voorzien van alle gemakken waaronder een inbouw koelkast, vriezer, vaatwasser, oven magnetron combinatie alsmede een inductie kookplaat en afzuigkap. Via de ruime woonkeuken is er toegang tot de achterzijde van de woning waarvandaan de badkamer, met wasmachine aansluiting, inloopdouche, en studeer- / werkkamer bereikbaar zijn. De hoofdslaapkamer bevindt zich op de entresol boven de woonkamer die middels vaste trap te bereiken valt.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 85m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 01-06-2024
  • Energielabel: B

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews