Druckerstraat

ca. 13m² | 1 kamer

€ 567 p/m

Druckerstraat , Leiden (ca. 13m2) € 567,5 Excl. G/W/E
Midden in het centrum aan een rustige straat, met restaurants en winkels op loopafstand, vind je deze kamer aan de Druckerstraat. De kamer bevindt zich op de eerste verdieping.
In deze woning zijn verschillende kamers gesitueerd. De kamers zijn voorzien van een eigen keuken met elektrische kookplaat en koel-vriescombinatie. De badkamers worden gedeeld met 4 medebewoners. Ook kan er gebruik gemaakt worden van een gedeelde wasmachine.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 13m²
  • Aantal kamers: 1
  • Oplevering:
  • Beschikbaar per: 01-04-2024
  • Energielabel: E

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews