Herengracht

ca. 55m² | 2 kamers

€ 1.895 p/m

Herengracht, Leiden (ca. 55m2) € 1895,- Excl. G/W/E
In het centrum van Leiden en aan de rustige Herengracht gelegen, is op de eerste etage van dit statige én rijks monumentale pand een bijzonder luxueus en volledig gemeubileerd appartement gecreëerd. Met oog voor detail en zeer hoogwaardige afwerking is de woning zeer comfortabel voor 1 of 2 personen. In het bijzonder is het pand [bouwjaar 1650] veel aandacht besteedt aan de thermische en geluidsisolatie tussen de appartementen. De gehele woning is voorzien van visgraat parket en zijn de meubels met zorg en oog voor design geselecteerd. De woonkamer is met zicht over de gracht en met hoge plafonds en grote raampartijen zeer licht. De moderne en ruim uitgevoerde keuken met bar is voorzien van inductie kookplaat, oven- magnetroncombinatie, vaatwasser en koel- vriescombinatie. Tevens zijn er extra veel kasten geïnstalleerd voor de nodige opbergruimte. De hal met hoge en gebogen deuren geeft toegang aan het toilet alsmede een bergkast met wasmachine opstelling. de slaapkamer is rustig gelegen aan de achterzijde en de en suite badkamer is voorzien van ruime inloopdouche met regendouche, brede wastafel met meubel en speelse kastenwand voor de nodige opslag. Dit appartement is met oog voor de details in details gemaakt met als focus het comfort voor de bewoner. De locatie is rustig met mooie zichten over de gracht maar ook met alle wenselijke faciliteiten als winkels, openbaar vervoer en restaurants en openbare parken om de hoek.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 55m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 01-09-2023
  • Energielabel: B

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews