Hoge Rijndijk

ca. 135m² | 3 kamers

€ 2.250 p/m

Hoge Rijndijk, Leiden (ca. 135m2) € 2250,- Excl. G/E
Uniek maisonnette appartement gelegen op de eerste etage van misschien wel de best bekende watertoren van de regio. In dit Rijks Monumentale gebouw dat uitkijkt over de Rijn en Schiekade en Wilhelminabrug zijn verschillende luxe woningen gecreëerd waarvan er nu één beschikbaar komt.

De gezamenlijke entree geeft toegang tot de lift waarmee middels persoonlijke en digitale code de woonetage bereikt wordt. De ruime hal met nooduitgang en technische ruimte geeft toegang tot de zitkamer, met voldoende ruimte voor een werkplek en tevens moderne, open keuken én ruime eethoek met prachtige houten tafel. De keuken is voorzien van kookplaat met afzuigkap, koelkast, vaatwasser en magnetron. Rondom bieden de smalle maar plafondhoge ramen het hele jaar uniek en geweldig uitzicht. In het midden van de woning is een trap gerealiseerd waarmee de tweede woonlaag te bereiken is. Hier zijn vanaf de overloop met separaat toilet de logeer/werkkamer én de hoofdslaapkamer bereikbaar. De moderne badkamer voorziet in een ruime wastafel met lademeubel, verlichte spiegel en ruime douche. De separate inbouwkast met wasmachinedrogercombinatie is bereikbaar via de badkamer. De woning is volledig ingericht en voorzien van o.a. bestek, potten, pannen, bedden(goed) en handdoeken.

Er is voor alle bewoners gelegenheid om gebruik te maken van een heuse gym alsmede om in modern/Oosterse sfeer gebruik te maken van de sauna. Op de begane grond is een afgesloten tuin beschikbaar voor gezamenlijk gebruik tevens kunnen fietsen binnen veilig gestald worden. Er is sprake van een verlichte afname van een privé parkeerplek.

Unieke kans om een van de eerste en tevens maar zeer weinig bewoners te zijn van dit iconische gebouw met het centrum van Leiden en uitvalswegen richting Den Haag alsmede Amsterdam nabij.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 135m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 17-06-2024
  • Buitenruimte: Tuin_rondom

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews