Jacob van Campenlaan

ca. 100m² | 4 kamers

€ 1.750 p/m

Jacob van Campenlaan, Leiden (ca. 100m2) € 1750,- excl. GWE
Deze sfeervol en volledig gemeubileerde 4 kamer woning is gelegen op de tweede etage van een zeer goed onderhouden complex op loopafstand van het winkelcentrum ‘de Luifelbaan’ en het centrum van Leiden op korte afstand.
Middels gemeenschappelijke entree is er toegang tot de woning middels trap en/of lift. Deze komt uit in de centrale hal en gang van de woning waarvandaan alle ruimtes bereikbaar zijn waaronder een separaat en ruim toilet. De prettige en zeer lichte woonkamer is met grote ramen, eetkamer en toegang tot het lange en zonnige balkon voorzien van zonnescherm. Er zijn twee slaapkamers, gelegen aan voor en achterzijde van de woning. De derde kamer is ingericht als kledingkamer. De keuken is voorzien van alle wenselijke apparatuur en geeft tevens toegang tot het tweede balkon. Op de begane grond bevindt zich een privé berging. De woning wordt gemeubileerd verhuurd inclusief gebruik van de privé parkeerplaats. Zeer gunstig gelegen met winkels en openbaar vervoer in de buurt, het centrum op korte afstand en uitvalswegen richting Schiphol/Amsterdam en Den Haag om de hoek.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 100m²
  • Aantal kamers: 4
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 01-03-2024
  • Balkon
  • Energielabel: E

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews