Koningin Wilhelminalaan

ca. 30m² | 2 kamers

€ 760 p/m

Beschikbaar voor één werkend persoon!

Koningin Wilhelminalaan, Voorburg (ca. 30m2) € 760,- Excl. G/W/E
Op loopafstand van allerlei voorzieningen waaronder winkels en openbaar vervoer is dit appartement, gelegen op de eerste etage van een hoekpand, op korte termijn beschikbaar. De gedeelde opgang komt op de tweede etage uit bij de woning en geeft toegang tot de eigen hal. De woonkamer is met vaste inbouwkasten en ramen die door de hoekligging veel licht doorlaten. De keuken is eenvoudig en geeft toegang tot het toilet en de douche cabine die zich direct in de keuken bevindt. De slaapkamer is met wastafel. Er kan ook gebruik gemaakt worden van de gedeelde wasmachine op de 1e etage. Deze woning wordt leeg van meubels voor maximaal 12 maanden verhuurd aan een werkende huurder.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 30m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Kaal
  • Beschikbaar per: 01-01-2023
  • Energielabel: F

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Kevin Vink

Kevin Vink

Oprichter Finke Makelaars
kevin@finkemakelaars.nl
Ruben Klein

Ruben Klein

Verhuurmakelaar
ruben@finkemakelaars.nl
Thomas Hoekstra

Thomas Hoekstra

Verhuurmakelaar
thomas@finkemakelaars.nl
Jasper Kunst

Jasper Kunst

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Gangetje 4
2311 ER Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews