Lange Mare

ca. 30m² | 2 kamers

€ 1.000 p/m

Lange Mare, Leiden (ca. 30m²) €1.000,- excl. G/W/E

Gelegen aan de gezellige Lange Mare bevindt zich dit studio-appartement in een prachtig Rijksmonument. Gezamenlijke entree, trap naar tweede etage, toegang tot de woning.
Direct toegang tot de lichte woonkamer met open keuken, welke van alle gemakken is voorzien. De raampartijen bieden lichtinval vanuit twee zijden waardoor de woning licht en aangenaam voelt. De vaste trap leidt naar de (slaap)vide.
De badkamer is uitgerust met douche, wastafel en toilet. De inbouwkast biedt ruimte voor het plaatsen van een wasmachine.
De huurprijs inclusief gas, water, licht en servicekosten bedraagt € 1.086,46.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 30m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 01-07-2024
  • Energielabel: E

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews