Levendaal

ca. 50m² | 2 kamers

€ 1.225 p/m

Deze woning is enkel beschikbaar voor een werkend persoon of stel.

Levendaal, Leiden (ca. 50m2) € 1225,- Excl. G/W/E
Met een supermarkt en het centrum op loopafstand, bushalte voor de deur en op 5 minuten fietsen van het station is op de 1e etage gelegen dit lichte 2 kamer appartement. De centrale entree komt middels trap uit op de eerste etage waarbij de hal van de woning bereikbaar is. Hiervandaan is de woonkamer bereikbaar met open keukenblok voorzien van gaskookplaat en koelkast. De ramen zijn bijzonder groot, voorzien van dubbele beglazing en draai/kiep. De bijzonder ruime slaapkamer is aan de rustige achterzijde gelegen en biedt meer dan voldoende plek voor een ruim tweepersoonsbed, garderobekast(en) én een prettige werk-/ studeerplek. De badkamer is met moderne inloopdouche, toilet, wastafel met meubel en wasmachine.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 50m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 01-02-2024

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Kevin Vink

Kevin Vink

Oprichter Finke Makelaars
kevin@finkemakelaars.nl
Ruben Klein

Ruben Klein

Verhuurmakelaar
ruben@finkemakelaars.nl
Thomas Hoekstra

Thomas Hoekstra

Verhuurmakelaar
thomas@finkemakelaars.nl
Jasper Kunst

Jasper Kunst

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Gangetje 4
2311 ER Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews