Lijtweg

ca. 45m² | 2 kamers

€ 1.150 p/m

Deze woning is enkel beschikvaar voor een werkende huurder.

Lijtweg, Oegstgeest (ca. 45m2) € 1150,- Excl. G/W/E
Met het winkelcentrum Lang Voort op de begane grond en het centrum van Oegstgeest op korte fietsafstand is de locatie van het appartement, met gratis parkeren voor de deur, bijzonder gunstig te noemen. Los hiervan geeft het appartement bij binnenkomst ook nog eens geweldig panoramisch uitzicht richting de kust van Katwijk. De zeer goed centrale entree met dubbele liften komt uit op de 10e etage waar de hal van de woning te bereiken is. Hiervandaan is de woonkamer bereikbaar met toegang tot het zonnig gelegen balkon en compacte keuken. De slaapkamer is middels schuifpui met geslepen glas te bereiken en deze voorziet in bijzonder veel inbouwkastopbergruimte alsmede een wasmachine opstelmogelijkheid verstopt in een separate inbouwkast. De badkamer is vanuit de entreehal te vinden en is met een toilet, douche en wastafel met verlichte spiegel. De woning is per direct beschikbaar en wordt gestoffeerd opgeleverd.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 45m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 29-02-2024
  • Energielabel: E

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews