Molensteeg

ca. 89m² | 4 kamers

€ 1.650 p/m

Deze woning is slechts beschikbaar voor 9 maanden!

Molensteeg, Leiden (ca. 89m2) € 1650,- Excl. G/W/E
In een zijstraat van de karakteristieke Doezastraat en in het centrum van Leiden komt deze mooie woning op korte termijn beschikbaar. De entree geeft toegang tot de gang waarvandaan de woonkamer te bereiken is evenals een separaat toilet. Dankzij de grote ramen aan de voorzijde en openslaande deuren aan de achterzijde is deze ruimte bijzonder licht. De keuken is voorzien van een inbouw koelkast, vriezer, oven en inductie kookplaat met moderne afzuigkap. Vanuit de keuken is tevens de prettig ruime en lichte achtertuin te bereiken. De trap met trapkast komt uit op de eerste etage met twee slaapkamers, waarvan één aan de achterzijde met balkon en aan de voorzijde een slaapkamer met badkamer en suite. Op de tweede etage bevindt zich een ruime zolder die vrij in te richten is en deze woning compleet maakt. Parkeren is mogelijk middels vergunning en voorzieningen als supermarkt, restaurant, winkels en parken zijn op loopafstand.

Kenmerken

  • Type: Woonhuis
  • Woonppervlakte: 89m²
  • Aantal kamers: 4
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 01-12-2023
  • Buitenruimte: Achtertuin
  • Energielabel: E

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Kevin Vink

Kevin Vink

Oprichter Finke Makelaars
kevin@finkemakelaars.nl
Ruben Klein

Ruben Klein

Verhuurmakelaar
ruben@finkemakelaars.nl
Thomas Hoekstra

Thomas Hoekstra

Verhuurmakelaar
thomas@finkemakelaars.nl
Jasper Kunst

Jasper Kunst

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Gangetje 4
2311 ER Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews