Morssingel

ca. 80m² | 3 kamers

€ 1.550 p/m

Deze woning is helaas niet beschikbaar voor delende en/of studerende huurders

Morssingel, Leiden (ca. 80m2) € 1550,- Excl. G/W/E
Op de begane grond van dit gunstig gelegen, kleinschalige complex is deze nette 3 kamer woning beschikbaar. Vanuit de centrale hal geeft de entree toegang tot de lichte woonkamer met uitzicht op het Rijks Museum Volkenkunde. De woonkamer geeft toegang tot de prettige buitenruimte op het zuiden alsmede de open keuken. Deze is voorzien van alle gemakken waaronder een gaskookplaat met afzuigkap, oven en ingebouwde koel- vriescombinatie. In de woning bevindt zich een separaat toilet alsmede een moderne badkamer met ruim ligbad en douche met dubbele wasbak. Er zijn twee ruime slaapkamers beschikbaar, beiden met garderobekast. In de hal is er een separate ruimte voorzien van was- én droogmachine. Parkeren kan voor de deur middels vergunning. De woning ligt op loopafstand van het station, supermarkt, het centrum van Leiden en wordt gedeeltelijk gemeubileerd opgeleverd.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 80m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 01-04-2024
  • Buitenruimte: Zonneterras
  • Energielabel: C

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews