Nieuweroord

ca. 60m² | 2 kamers

€ 1.575 p/m

Nieuweroord, Leiden (ca. 60m2) € 1575,- excl. W/E, excl. €75,- servicekosten
We bevinden ons in een groene oase, op steenworp afstand van het Centraal station, het Leidse centrum, het Bio Science Park en tevens op fietsafstand van het strand.

Het appartement is gelegen op de begane grond in de Westvleugel van Nieuweroord, deze verdieping is gelegen boven de halfverdiepte parkeergarage en is om die reden wat hoger gelegen. Het appartement is van alle gemakken voorzien waaronder een WKO-installatie, luxe inbouwapparatuur, vloerverwarming, separaat toilet en een berging in de half verdiepte garage.

Entree via beveiligde toegang. Entree in de hal welke toegang biedt tot alle ruimten. De woonkamer is voorzien van een open keuken met diverse inbouwapparatuur. De kamerbrede en hoge schuifpui zorgt voor veel lichtinval binnen en buiten een fijn balkon van ca. 12m²!
De slaapkamer grenst tevens aan het balkon.
De kamers zijn gestoffeerd en worden opgeleverd met o.a. lichtarmaturen en vitrages.

De badkamer is voorzien van een douchehoek en wastafel met meubel. Het separaat toilet is toegankelijk via de hal, evenals de ruime technische ruimte waar de was- en droogmachine geïnstalleerd kan worden.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Nieuweroord. Het project is volledig gasloos uitgevoerd. Alle woningen zijn voorzien van vloerverwarming en een warmtepomp (WKO-installatie). Daarnaast zijn er ook zonnepanelen geplaatst (ca. 2 panelen voor deze woning). Deze zorgen samen met de warmtepomp voor het opwekken van energie en het verwarmen, koelen en ventileren van de woning én voor het leveren van warm water, evenals lage energiekosten.

Parkeren is mogelijk op het naastgelegen parkeerterrein, middels een vergunning voor zone B.

GESCHIEDENIS
Honderd jaar geleden liet de rijke industrieel Aleidus Gerardus Bosman een villa bouwen op deze prachtlocatie, zoals wij Leidenaars het ook kennen als ‘Het bos van Bosman’. Hij vernoemde de villa naar de geboorteplaats van zijn vrouw: Nieuweroord. Eind jaren zestig werd de villa gesloopt.
In 2018 is de bouw van project Nieuweroord gestart, de appartementen zijn in 2021 opgeleverd. Het project omvat een reconstructie van het vroegere landhuis en is uitgebreid met twee vleugels aan weerszijden, met daaronder half verdiepte parkeergarages. Dankzij het vele glas dat in deze vleugels is verwerkt lijken ze haast op te gaan in de groene omgeving.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 60m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering:
  • Beschikbaar per: 01-05-2024
  • Balkon
  • Energielabel: A

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews