Oostdwarsgracht

ca. 60m² | 3 kamers

€ 1.375 p/m

Oostdwarsgracht, Leiden (ca. 60m2) € 1375,- Excl. G/W/E
In het centrum van Leiden aan een van de prachtige grachten is dit fijne gestoffeerde begane grond appartement beschikbaar. De entree komt uit in de ruime hal waarvandaan direct de hoofdslaapkamer aan de voorzijde van het pand te bereiken is. Ook is er toegang tot de prettig gelegen woonkamer met verschillende vaste kasten voor de nodige opslag. Via de gang, met trapkast, is het separate toilet alsmede de moderne keuken te vinden. Deze is voorzien van inbouw koel- vriescombinatie, oven en elektrische kookplaat met afzuigkap. Er is tevens toegang tot de douche én wasmachine opstelplaats. Via steile trap kan de tweede slaapkamer bereikt worden die tevens dienst kan doen als thuis kantoor, logeerkamer, opslag of combinatie van meerdere mogelijkheden.

Vanuit dit centraal gelegen appartement zijn alle voorzieningen als openbaar vervoer, supermarkten, restaurants en de markt op korte afstand.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 60m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 28-02-2024
  • Buitenruimte: Plaats

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews