Oude Herengracht

ca. 60m² | 2 kamers

€ 1.100 p/m

Deze woning is enkel beschikbaar voor een werkend persoon of stel.

Oude Herengracht, Leiden (ca. 60m2) € 1100,- Excl. G/W/E
Direct naast het centrum van Leiden is deze bijzonder leuke benedenwoning op korte termijn beschikbaar. De privé entree komt uit in de de woonkamer. Deze is licht vanwege het grote raam en er is direct zicht op de gracht. In de lente en zomer is het heerlijk genieten van de zon aan de gracht. De open keuken en netjes en eenvoudig, voorzien van gaskookplaat en afzuigkap. Vanuit de hal is de badkamer bereikbaar en voorzien in toilet, douche, wastafel en wasmachine aansluiting. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het pand en is met grote, vaste inbouw kleding kast en geeft tevens weer toegang tot de extra ruimte welke ideaal is in te richten als logeer en/of thuiswerk plek. Deze leuke woning is beschikbaar voor een werkend persoon alleen of een stel.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 60m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 15-01-2024

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews