Oude Vest

ca. 30m² | 2 kamers

€ 959 p/m

Oude Vest, Leiden (ca. 30m²) € 959,- excl. G/W/E

Gelegen op een van de mooiste plekken van Leiden bevindt zich dit appartement. Het appartement beschikt over een zeer ruim, zonnig, privé dakterras. Toegang via gemeenschappelijke entree, trap naar tweede etage, binnenkomst in de hal welke toegang biedt tot de badkamer, woonkamer en de trap naar de slaapkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafelmeubel en toilet. De keuken is gesitueerd in de woonkamer en is voorzien van diverse (inbouw)apparatuur. De woonkamer is ruim en biedt toegang tot het heerlijke terras. Het appartement wordt gemeubileerd opgeleverd. De huurprijs incl. servicekosten en nutsvoorzieningen bedraagt € 1.033,48.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 30m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering:
  • Beschikbaar per: 01-07-2024
  • Energielabel: A

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews