Pieterskerkgracht

ca. 126m² | 3 kamers

€ 2.350 p/m

LET OP! DEZE WONING IS NIET BESCHIKBAAR VOOR STUDENTEN EN/OF DELERS!

Pieterskerkgracht, Leiden (ca. 126m2) € 2350,- excl. G/W/E
In het centrum van Leiden op een rustig gelegen locatie is dit bijzonder royaal en fraai verbouwd 3 kamer appartement in monumentaal pand beschikbaar. Het gestoffeerde appartement is gelegen op de eerste verdieping.

In de gang ontdek je gelijk de zeer ruime en luxe badkamer met vrijstaand bad, aparte douchehoek, natuurstenen dubbele wastafel en ruime kasten met de wasmachineaansluitingen.
Vanuit de hal is er toegang tot de heerlijk lichte woonkamer met hoog balken plafond. De woonkamer heeft, evenals alle andere ruimten, fantastische grote ramen. In de woonkamer is de open mooie en complete design keuken gesitueerd welke voorzien is van alle apparatuur. Een halletje met traptreden brengt je naar twee ruime, zeer royale, slaapkamers met hoge plafonds en veel lichtinval.
Het appartement heeft een parketvloer en is voorzien van vloerverwarming.

Een fantastisch appartement in het centrum van Leiden voorzien van alle luxe comfort om het ultieme woongenot te ervaren!

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 126m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 01-03-2024

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews