Raaphorst

ca. 102m² | 4 kamers

€ 1.995 p/m

SHORT STAY 3 MONTHS | 01-02-2024 – 30-04-2024

Droom jij van een comfortabele en rustige leefomgeving, omringd door groen en toch dichtbij alle voorzieningen? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Gemeubileerde oplevering, incl. servies, beddengoed, handdoeken en diverse apparatuur.
Maisonnette woning (woonkamer bevindt zich op de 2e etage, de slaapkamer op de 3e etage)
3 (slaap)kamers
Moderne keuken met alle benodigde apparatuur
Balkon met uitzicht op groen
All-in huurprijs € 2.100,- (incl. servicekosten, nutsvoorzieningen, tv, internet, belastingen en heffingen)
Borg bedraagt €1.000,-
Beschikbaar voor een korte duur van ca. 3 maanden; februari, maart en april. Afwijkende data in overleg.
Park met kinderboerderij en brasserie op loopafstand
Slechts 10 minuten fietsafstand van het bruisende centrum van Leiden

Dit appartement biedt de perfecte balans tussen natuur en stad. Zo kun je deze periode genieten van ontspannende wandelingen in ‘de Houtkamp’ of shoppen in de nabijgelegen winkelcentra.

Indeling:
De gezellige en ruime woonkamer bevindt zich op de tweede verdieping, te bereiken via de hal. De half-open en moderne keuken is perfect voor kookliefhebbers en is uitgerust met alle benodigde apparatuur. Het toilet bevindt ook op deze etage en is toegankelijk vanuit de hal.
In de woning zijn diverse inbouwkasten aanwezig.

Op de derde verdieping vind je de drie fijne (slaap)kamers. Vanuit een van de slaapkamers heb je toegang tot het – in de middag-zonnige balkon, waar je kunt genieten van de buitenlucht en ontspannen na een lange dag. De masterbedroom heeft een doorloop naar een walk-in-closet! De moderne badkamer met regendouche, dubbele wastafel en wasmachine/droger maakt deze verdieping compleet.

Bezichtigen? Neem direct contact op via leiden@finkemakelaars.nl of 071-2032173

Ondanks dat deze aanmelding met grote zorgvuldigheid is samengesteld, kunnen geen rechten worden ontleend aan teksten, berekeningen, aanbiedingen evenals aan afbeeldingen of afgebeelde illustraties en artists-impressions. Alle informatie, ook prijzen en voorwaarden, kunnen aan verandering onderhevig zijn.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 102m²
  • Aantal kamers: 4
  • Oplevering:
  • Beschikbaar per: 01-02-2024
  • Balkon
  • Energielabel: C

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews