Roodborststraat

ca. 45m² | 2 kamers

€ 1.110 p/m

Deze woning is enkel beschikbaar voor één werkende huurder.

Roodborststraat, Leiden (ca. 45m2) € 1110,- Excl. G/W/E
In de zeer gewilde en prettige Vogelbuurt is deze zelfstandige woonruimte beschikbaar op de eerste etage. Op loop en fietsafstand van het Leiden Bio Science Park alsmede het centrale trein- en busstation is de woning rustig maar zeer centraal gelegen. De opgang is gedeeld maar woonkamer met nieuwe keuken,
compleet gerenoveerde badkamer én slaapkamer zijn privé. De woonkamer is met prettige zitkamer een groot bureau en moderne keuken voorzien van inductie kookplaat met afzuigkap, inbouwkoelkast met vriesvak en veel opbergruimte. De slaapkamer is bijzonder groot en licht en voorzien van een tweepersoonsbed en grote garderobekast. De badkamer is ruim, voorziet in een wastafel met meubel, toilet, douche, alsmede een wasmachine opstelling. Op korte afstand is het groenrijke bos van Bosman. Deze nette gemeubileerde woning is beschikbaar voor 1 persoon en met name geschikt voor Expats.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 45m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 01-05-2024

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews