Turfmarkt

ca. 30m² | 2 kamers

€ 1.150 p/m

Turfmarkt, Leiden (ca. 30m²) € 1150,- excl. G/W/E
Uitstekend afgewerkt appartement op loopafstand van het centraal station. Het appartement is gelegen op de begane grond en toegankelijk via een gezamenlijke, afgesloten entree. Binnenkomst in lichte en ruime woonkamer met open keuken, welke voorzien is van diverse inbouwapparatuur waaronder een koel/vriescombinatie, elektrische kookplaat en combimagnetron.
De slaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer, waarin aan de rechterzijde gedeeltelijk afgezonderd de wasmachineopstelling is gesitueerd.
De badkamer is voorzien van douchehoek, zwevend toilet en wastafelmeubel.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 30m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 01-07-2024
  • Energielabel: C

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews