van de Mortelstraat

ca. 86m² | 4 kamers

€ 1.495 p/m

Van de Mortelstraat, Noordwijk (ca. 90m2) € 1495,- Excl. W/E en stookkosten
Op bijzonder centrale plek nabij winkels, uitvalswegen en openbaar vervoer is dit recentelijk gerenoveerde appartement beschikbaar op de 2e etage. Vanuit de goed onderhouden centrale hal is de woning per lift of trap te bereiken. De entree komt uit in de gang waarvandaan alle ruimtes zijn te bereiken. Er is een separaat toilet alsmede ingebouwde garderobe kapstok. De woonkamer is ruim en licht volledig gemeubileerd en voorzien van elektrisch zonnescherm aan de buitenzijde. De keuken is compleet nieuw en voorziet in een koelkast met vriesvak, elektrische kookplaat met afzuigkap, vaatwasser en oven- magentrom combinatie. Vanuit de keuken is er toegang tot het tweede balkon. De hoofdslaapkamer is met praktische en nieuwe wastafel met meubel en verlichte spiegel, ruime garderobe én toegang tot het prettige en zonnige balkon. Ook het balkon is met elektrisch zonnescherm. Er zijn verder nog twee extra slaapkamers waarvan één is voorzien van logeerbed en garderobekast. Op de begane grond is nog een privé berging voor o.a. fiets(en). Parkeren kan vrij, voor de deur of achter het pand. Openbaar vervoer is voor de deur. Deze woning is op korte termijn beschikbaar en met name geschikt voor een rustig Expat stel.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 86m²
  • Aantal kamers: 4
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 01-08-2024
  • Balkon
  • Energielabel: C

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews