Van der Werfstraat

ca. 45m² | 2 kamers

€ 1.367 p/m

Van der Werfstraat, Leiden (ca. 45m2) € 1367,50,- Excl. G/W/E
Op top locatie midden in het centrum van Leiden is dit moderne en recent volledig gerenoveerde appartement binnenkort beschikbaar. Op de eerste woonlaag gelegen bevindt zich het appartement aan de voorzijde van het historische pand aan de grootste winkelstraat van Leiden de Haarlemmerstraat. De woning met energielabel A (!) is voorzien van veel licht aan de voorzijde middels functionerende ramen en een moderne keuken met alle gebruikelijke apparatuur. De badkamer is met toilet, inloopdouche, handdoekradiator en wastafel. Aan de rustige achterzijde van de woning is de slaapkamer gelegen met meer dan voldoende ruimte voor een dubbel bed en ruime kledingkast.

Met alle voorzieningen als winkels en supermarkt(en) en openbaar vervoer op loopafstand is de locatie van de woning ideaal te noemen en de grootte van de woning perfect voor een persoon alleen of een stel.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 45m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 01-05-2024
  • Energielabel: A

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews