Zuidsingel

ca. 28m² | 1 kamer

€ 920 p/m

Zuidsingel, Leiden (ca. 28 m2) € 920,- Excl. G/W/E
Unieke studio aan de gracht in het centrum van Leiden!
Het complex heeft een gemeenschappelijke entree met bellentableau en intercom. Aan de achterzijde bevindt zich een binnenplaats met gemeenschappelijke fietsenstalling. Via de trapopgang is er toegang tot de studio welke zich op de 2e verdieping bevindt. De sfeervolle studio heeft veel daglicht en biedt ruimte aan zowel een gezellige zithoek als comfortabele eethoek. De open keuken ziet er goed onderhouden uit. Aan de voorzijde is een slaaphoek welke ruimte biedt tot het plaatsen van een tweepersoonsbed. Aan de achterzijde geeft een deur toegang tot de badkamer. Deze is voorzien van een douche, wastafel en toilet. De wasmachineaansluiting bevindt zich in de keuken. De studio bevindt zich in het kleinschalige appartementencomplex Het Nieuwe Cameren in het centrum van Leiden. Uniek gelegen aan het water van de Zuidsingel (open vaarwater) in een knusse buurt. Alle belangrijke voorzieningen zijn op loopafstand te vinden, zoals winkels, supermarkten, horeca en sportfaciliteiten. Aan het einde van de straat is het Ankerpark te vinden, waar heerlijk gewandeld kan worden of ontspannen kan worden op een bankje in de zon. Kortom, een fantastische locatie!

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 28m²
  • Aantal kamers: 1
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 01-05-2024
  • Energielabel: B

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews