Projecten

Alle projecten

Bent u als investeerder of projectontwikkelaar op zoek naar een ervaren partner voor het in de markt zetten van jouw huurwoningen? Finke Makelaars is dé betrouwbare schakel tussen jou en de huurder.

Daarbij word je volledig begeleid in het gehele verhuurproces. Wij zorgen voor een duidelijke, overzichtelijke en representatieve presentatie van jouw project, waarbij onder meer gebruik wordt gemaakt van Funda en Pararius, én onze eigen social media kanalen. Logischerwijs zorgen wij ook voor een professionele begeleiding van de (potentiële) huurders.

Kralendijkkade

Leiden

Het complex is direct gelegen aan 'Het Plein' en biedt 50 appartementen. Hier is het nieuwe kloppende hart van Leiden Noord gerealiseerd, op korte afstand van het centrum van Leiden, het centraal station en belangrijke uitvalswegen zoals de snelwegen A4 en A44. Het Plein is een heerlijke plek waar kan worden gewerkt en gewinkeld.

Leyweg

Den Haag

Boven het Stadsdeelkantoor aan de Leyweg zijn op de 10e t/m 18e verdieping van de 'Leyster' 49 bijzonder ruime appartementen beschikbaar. Woningen met 1, 2 of 3 slaapkamer, allen met hoge plafonds en bijzondere uitzichten! De woningen zijn bijzonder gunstig gelegen met openbaar vervoer als bus en tram op loopafstand alsmede alle winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Bernhardstraat

Leiden

Het betreft hier 10 nieuwbouw gezinswoningen die ten tijde van dit schrijven nog voltooid moeten worden. 4 slaapkamer, privé parkeerplaats, moderne keuken met apparatuur, volledig voorziene badkamer met ligbad, douche en toilet, achtertuin en voorzieningen op loopafstand.

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews

Hoe klanten over ons denken