Verkopen

Jouw woonruimte verkopen
zoals jij dat wilt

Wil je jouw woning verkopen via een professioneel makelaarskantoor? Dan vind je het natuurlijk belangrijk dat alle zaken rondom de verkoop zo goed mogelijk voor je worden geregeld. Je wilt je als verkoper niet hoeven bezighouden met het organiseren van bezichtigingen, en ingewikkelde juridische zaken. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een cliënt-first benadering nemen wij het volledige vekoopproces van jouw woning uit handen.

Natuurlijk kun je bij ons altijd aankloppen bij onduidelijkheiden, vragen of wanneer je advies nodig hebt.

1. Eerst even kennismaken

Als verkoper wil je natuurlijk weten met wie je te maken krijgt en wie jouw woning in de markt zet. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken wij alle ins-and-outs wat betreft het verkoopproces. Ook komen wij jouw woning bekijken en op basis daarvan bepalen we een strategie om jouw woning aan te bieden.

2. Jouw woning door ons laten aanbieden

Wanneer je er van overtuigd bent dat Finke Makelaars de juiste partij is om de zorg over de verkoop van jouw woning op zich te nemen, dan zorgen we voor professionele fotografie, plattegronden, pakkende teksten en het aanbieden van jouw woning op de juiste kanalen.

3. Zoektocht naar een koper

Staat jouw woning online – bijvoorbeeld op Funda of Pararius – dan gaan wij niet achterover zitten en afwachten tot er een geïnteresseerde bij ons aanklopt. Wij zullen in overleg met jou verschillende momenten in plannen waarop bezichtigingen plaats kunnen vinden. We zullen voor iedere potentiele koper de tijd nemen en beschikbaar zijn voor vragen en overleg.

4. Overeenkomst en overdracht

Wanneer een potentiele koper een bod heeft geplaatst met acceptabele voorwaarden waar jij akkoord mee bent zorgen wij er voor dat alle afspraken in een voorlopig koopcontract worden vastgelegd. Verder wordt de nodige documentatie verzameld en gedeeld met betreffende notaris. Tijdens dit proces blijven wij goed en altijd bereikbaar voor vragen of overwegingen. Tevens zullen wij aanwezig zijn bij de feitelijke overdracht.

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews

Hoe klanten over ons denken