Meestgestelde vragen

De huidige huurmarkt is sterk, met een grote vraag naar huurwoningen. Op basis van de locatie, grootte en voorzieningen van uw woning kunnen we de optimale huurprijs inschatten en deze aanpassen aan markttrends.

We voeren controles uit op alle potentiële huurders, met behulp van toonaangevende documenten. Dit omvat verificatie van werk, inkomen en, indien van toepassing, eerdere huurgeschiedenis.

We gebruiken meerdere kanalen om uw woning op de markt te brengen, inclusief vermelding op populaire verhuurwebsites (Pararius, Funda, Finke Makelaars), presentatie op onze website en het gebruik van sociale media. We netwerken ook met lokale werkgevers en re-locators om gekwalificeerde huurders aan te trekken.

We hebben een netwerk van vertrouwde en betrouwbare aannemers die reparaties of onderhoud tijdig en efficiënt kunnen uitvoeren (dit maakt deel uit van onze afzonderlijke beheerservice).

Als een huurder te laat is met het betalen van de huur, nemen we contact met hem op en vorderen we eventuele achterstallige kosten zoals uiteengezet in de huurovereenkomst (dit maakt deel uit van onze afzonderlijke beheerservice).

We zullen de woning twee maanden voor de daadwerkelijke beschikbaarheidsdatum aanbieden om ervoor te zorgen dat de woning weer verhuurd kan worden.

Team Finke

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews

Hoe klanten over ons denken