Verhuren

Jouw woonruimte verhuren
zoals jij dat wilt

Wil je jouw woning verhuren via een professioneel makelaarskantoor? Dan vind je het natuurlijk belangrijk dat alle zaken rondom de verhuur zo goed mogelijk voor je worden geregeld. Je wilt je als verhuurder niet hoeven bezighouden met het organiseren van bezichtigingen, het screenen van potentiële huurders en ingewikkelde juridische zaken. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een cliënt-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen.

Natuurlijk kun je bij ons altijd aankloppen bij onduidelijkheiden, vragen of wanneer je advies nodig hebt.

1. Eerst even kennismaken

Als verhuurder wil je natuurlijk weten met wie je te maken krijgt en wie jouw woning in de markt zet. Tijdens een oriënterend gesprek bespreken wij alle ins-and-outs wat betreft het verhuurproces. Ook komen wij jouw woning bekijken en op basis daarvan bepalen we een strategie om jouw woning aan te bieden.

2. Jouw woning door ons laten verhuren

Wanneer je er van overtuigd bent dat Finke Makelaars de juiste partij is om de zorg over de verhuur van jouw woning op zich te nemen, dan zorgen we voor professionele fotografie, pakkende teksten en het aanbieden van jouw woning op de juiste kanalen.

3. Zoektocht naar de juiste huurder

Staat jouw woning online – bijvoorbeeld op Funda of Pararius – dan gaan wij niet achterover zitten en afwachten tot er een huurder bij ons aanklopt. Wij gaan actief voor je op zoek naar de juiste match.

4. It’s a match!

Hebben wij geschikte kandidaten gevonden om jouw woning te huren, dan achterhalen we via bezichtigingen en een zorgvuldige screening wie voor jou en jouw woning de meest geschikte kandidaat is. Zit de perfecte huurder er nog niet tussen? Dan zoeken wij nog even verder. Wij willen alle twijfel uitsluiten.

5. De huurovereenkomst

Ongeacht of het een Nederlandse huurder of een expat is, wij zorgen voor een correcte huurovereenkomst met het maximale rendement voor jou als verhuurder. De overeenkomst wordt altijd in het Nederlands ondertekend. Dat is juridisch het meest helder. Uiteraard zorgen wij – indien nodig – voor een één-op-één Engelse vertaling.

6. Eindelijk thuis

Zodra alle financiële zaken zijn afgehandeld, denk bijvoorbeeld aan de eerste maand huur en de borg, dan regelen wij de sleuteloverdracht met de nieuwe huurder(s). Uiteraard nemen wij deze zorg graag voor jou uit handen. Wil je hier toch graag bij aanwezig zijn? Natuurlijk kan dat!

Tijdens de overdracht zullen we tevens een zorgvuldig inspectierapport met foto’s opstellen, zodat er bij eventuele gebreken geen twijfel bestaat waar de verantwoordelijkheid ligt.

7. Altijd welkom

Is alles in kannen en kruiken, jij tevreden en de huurder tevreden, dan blijft onze deur altijd wagenwijd voor je openstaan. Voel je vooral vrij om aan te kloppen bij onduidelijkheiden, vragen of wanneer je advies nodig hebt.

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews

Hoe klanten over ons denken