Over ons

Welkom bij Finke!

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven. Wij hebben jarenlange ervaring in de regio Leiden, waardoor wij beschikken over uitgebreide kennis van de lokale markt en we hebben een groot en betrouwbaar netwerk.

Wij onderscheiden ons door een cliënt-first benadering te hanteren, waarbij wij veel aandacht besteden aan service en persoonlijke aandacht. Wij zetten altijd nét dat stapje extra voor onze cliënten, en dat geldt dus voor zowel huurder als verhuurder. Wat jouw wensen ook zijn; een woning huren, jouw woning(en) verhuren of het beheer van jouw woning(en) uit handen geven, Finke Makelaars regelt het voor je!

Hoe klanten over ons denken
Onze klanten beoordelen ons met 4.9 / 5 sterren op Google. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Bekijk onze reviews.

Team Finke

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews

Hoe klanten over ons denken