Professioneel vastgoedbeheer

Wil je het maximale rendement uit jouw beleggingspanden ontvangen, zonder dat je er echt omkijken naar hebt? Dan ben je bij Finke Makelaars aan het juiste adres. Als je het beheer van jouw vastgoed bij ons neerlegt, dan zorgen wij ervoor dat jij tijdens het gehele traject zowel financieel, technisch als administratief wordt ontzorgd.

Financieel ontzorgd

Finke Makelaars draagt de zorg voor het innen van de huur, servicekosten, borg en overige vergoedingen. De ontvangen huur wordt iedere maand keurig op jouw rekening gestort. Gemaakte onderhoudskosten worden verrekend en jaarlijks wordt de toegestane huurverhoging verwerkt. In een maandelijkse nota worden de gemaakte kosten en verhogingen voor je inzichtelijk gemaakt.

Technisch ontzorgd

In geval er sprake is van een wisseling in huurders, dan controleren wij het verhuurde pand, zodat eventuele schade direct door ons kan worden geclaimd bij de vertrekkende huurder. Uiteraard dragen wij er zorg voor dat technische gebreken zo spoedig mogelijk worden verholpen.

Administratief ontzorgd

Wij maken de huurovereenkomst netjes op en wanneer jij hier als verhuurder mee akkoord gaat, dan zorgen wij ervoor dat alles administratief tot in de puntjes wordt geregeld. Indien er een wisseling is van huurders, dan zorgen wij voor een uitgebreid inspectie- rapport en controleren wij de inventarisatielijst. Jaarlijkse huurverhogingen worden tijdig doorberekend en aangekondigd bij de huurder.

Vergoeding

Daartegenover staat een maandelijkse beheervergoeding van 5 tot 7% over de totale huursom, met een minimum van €35,- per maand (exclusief btw). Dit percentage is onder andere afhankelijk van de staat van onderhoud, de locatie en het aantal woningen.

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews

Hoe klanten over ons denken