Haarlemmerstraat

ca. 47m² | 2 kamers

€ 1.355 p/m

Haarlemmerstraat, Leiden (ca. 47m2) € 1355,- Excl. G/W/E
Fantastisch appartement gelegen in de winkelstraat van Leiden!
In het rustige gedeelte van de Haarlemmerstraat komt op de tweede verdieping een bijzonder appartement beschikbaar. De tweede etage is bereikbaar via een trap. Bij binnenkomst in het appartement is er direct toegang tot de ruime hal, die leidt naar de badkamer, slaapkamer en woonkamer met open keuken. De keuken is volledig uitgerust met een ingebouwde combimagnetron, kookplaat, koelkast en vaatwasser. Dankzij de grote raampartijen in het woongedeelte is er veel natuurlijk licht. De slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartementencomplex. Het appartement is gunstig gelegen, om de hoek van de bushalte, supermarkt en diverse winkels en restaurants. Het station is ook gemakkelijk per fiets bereikbaar. Op woens- en zaterdagen is het slechts een korte wandeling naar de markt.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 47m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 01-05-2024
  • Energielabel: A

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews