Hoge Rijndijk

ca. 88m² | 3 kamers

€ 1.550 p/m

Deze woning is niet beschikbaar voor delende en/of studerende huurders.

Hoge Rijndijk, Leiden (ca. 88m2) € 1550,- Excl. G/W/E
Op de welbekende Hoge Rijndijk op loopafstand van het bruisende centrum van Leiden komt dit mooie appartement beschikbaar. Op de tweede en derde woonlaag bevindt zich het ruime appartement in een van de bekendste straten van Leiden. Vanuit de hal is er toegang tot de zeer ruime en lichte woonkamer, met open keuken welke is voorzien van alle gebruikelijke inbouwapparatuur. Via de schuifpuien aan zowel de voorkant als de achterkant van de woning kan het balkon en het terras bereikt worden. De badkamer is tevens gelegen op deze etage en is voorzien van wastafelmeubel, douchehoek en toilet. Middels de trap in de hal wordt de derde woonlaag bereikt, hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers. Met alle voorzieningen als winkels en supermarkt(en) en openbaar vervoer op loopafstand is de locatie van de woning ideaal te noemen en de grootte van de woning perfect voor een persoon alleen of een stel.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 88m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Kaal
  • Beschikbaar per: 01-06-2024
  • Buitenruimte: Zonneterras

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews