Koppenhinksteeg

ca. 50m² | 2 kamers

€ 2.100 p/m

Pakasa, your home away from home.

? Samenvatting:
Short-stay appartementen (verblijf voor minimaal 2 weken, maximaal 6 maanden)
10 appartementen beschikbaar in verschillende varianten (1 of 2 slaapkamers; balkon, terras of frans balkon; 100m² of 50m²)
Huurprijs vanaf €2.150,- incl. g/w/e/internet/belastingen
1 slaapkamer
Eenmalige schoonmaakkosten €80,-
Extra schoonmaak mogelijk op aanvraag
Compleet gemeubileerd

? Advertentietekst:
Luxe, all-inclusive appartementen in het historische hart van Leiden. De appartementen zijn beschikbaar voor de duur van maximaal 6 maanden, minimaal verblijf 2 weken. Voor internationale werknemers is dit een perfecte plek om te verblijven; ‘wie ver van huis is, wilt thuiskomen.’
De locatie is meer dan perfect; de winkelstraat, supermarkt en de musea liggen om de hoek, het Centraal Station en de Universiteit Leiden liggen op loopafstand en in minder dan tien minuten is het Bio Science Park te bereiken met de fiets.

Alle appartementen zijn volledig ingericht en voorzien van een ruime woonkamer, een slaapkamer, keuken, eettafel, zithoek, smart tv, luxe badkamer en een balkon. Er is veel daglicht en elk appartement heeft een buitenruimte of een Frans balkon. Alles is zo gemaakt dat het voelt als je eigen huis. Het is zelfs mogelijk om ons te vragen om een schoonmaakservice.

Alle appartementen hebben een eigen vaste datalijn voor internet en Wi-Fi, het is uitgerust met de meest moderne en veilige voorzieningen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in een van onze luxe, gemeubileerde, top-appartementen? We helpen u graag verder. Boek eenvoudig zelf via www.pakasa.nl of neem direct contact op met ons kantoor.
? Historie:
Vertel me meer over Pakasa: Driehonderd jaar geleden werden de gebouwen gebruikt als opslagplaatsen voor het rijpen en conserveren van kazen. De gebouwen liggen naast de Kaasmarkt. Nadat ze rijp waren geworden, werden de kazen op dit plein gewogen en verhandeld. Pakasa is een gecombineerde naam van Pakhuis (pakhuis), Kaas (kaas) en Casa (huis in het Spaans). Pakasa betekent ook; thuiskomen.
Welkom thuis.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 50m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering:
  • Buitenruimte: Balkon

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews