Rapenburg

ca. 21m² | 1 kamer

€ 775 p/m

Rapenburg, Leiden (ca. 21m2) € 775,- Excl. G/W/E

In deze prachtige studio aan het Rapenburg in Leiden, waar functionaliteit en comfort samenkomen in een unieke setting. Deze studio is ontworpen om aan al jouw behoeften te voldoen. Geniet van het gemak van een volledig uitgeruste kitchenette in je eigen studio, terwijl de ruime keuken gedeeld wordt met slechts 10 andere studio’s. De grote keuken en gedeelde tuin bieden mogelijkheden om anderen te ontmoeten en sociale interacties te hebben. Het bureau in de studio is strategisch geplaatst, zodat je kunt werken met een uitzicht op het Rapenburg. Daarnaast is er onder het comfortabele bed voldoende opbergruimte. De studio heeft een moderne eigen badkamer en komt met het gebruik van een gedeelde wasmachine.
Het Rapenburg in Leiden is een van de meest schilderachtige en historische locaties in de stad. Gelegen in het centrum, strekt het Rapenburg zich uit langs een prachtige gracht en wordt omringd door karakteristieke grachtenpanden en historische gebouwen. De locatie aan het Rapenburg biedt niet alleen historische pracht, maar ook nabijheid tot winkels, restaurants en andere voorzieningen in het centrum van Leiden.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 21m²
  • Aantal kamers: 1
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 01-03-2024

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews