Wij bundelen onze krachten!

Eindelijk mogen we het bekend maken: Domica Leiden en Finke Makelaars gaan per 1 januari 2024 samen verder als Finke Makelaars!

Achter de schermen hebben we geruime tijd gewerkt aan de nodige regelingen en organisatorische details, en nu is het moment aangebroken om dit geweldige nieuws met u te delen. Dankzij de aankomende fusie versterken we ons team, waardoor we nog professioneler worden en een veelzijdiger team krijgen dat persoonlijkere, completere service kan bieden. En er is nog meer goed nieuws, want naast de fusie zullen we ook onze intrek gaan nemen op een prachtige nieuwe locatie. Onze nieuwe thuisbasis zal gevestigd zijn op de Nieuwe Rijn 50 in Leiden.

Om de fusie te vieren, hebben wij een feestelijke video gemaakt. We delen deze graag met u.

Team Finke

Kevin Vink

Kevin Vink

Oprichter Finke Makelaars
kevin@finkemakelaars.nl
Ruben Klein

Ruben Klein

Verhuurmakelaar
ruben@finkemakelaars.nl
Thomas Hoekstra

Thomas Hoekstra

Verhuurmakelaar
thomas@finkemakelaars.nl
Jasper Kunst

Jasper Kunst

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Gangetje 4
2311 ER Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews

Hoe klanten over ons denken