Ananasweg

ca. 105m² | 3 kamers

€ 1.995 p/m

Deze woning is niet beschikbaar voor delende en/of studerende huurders.

Mangoweg, Leiden (ca. 105m2) € 1995,- Excl. G/W/E
Geweldig ruim en luxe afgewerkt nieuwbouw appartement (energielabel A) op de 7e etage van grootschalig wooncomplex “de Ananas”. De eerste en tweede fase van dit complex zijn opgeleverd waarbij deze woning op zeer korte termijn beschikbaar komt voor langere termijn. De gemeenschappelijke entree geeft toegang tot de bergingen, postbussen, twee liften en trappenhuis welke toegang geven tot de woonetages. De gemeenschappelijke ruimtes tussen lift en woningen zijn modern en luxueus afgewerkt met wandverlichting en tapijt als vloerbedekking. Alles aan dit appartement is ruim, de entreehal, de woonkamer en beide slaapkamers. Er is een gastentoilet, een technische ruimte met voldoende opslag mogelijkheid én aansluitingen voor was- en droogmachine opstelling. De diepe en ruim opgezette woonkamer is met kamerbrede keuken voorzien van alle gemakken waaronder een koel- vriescombinatie, vaatwasser, inductiekookplaat met afzuigkap en oven- magnetroncombinatie. De woonkamer geeft aan de gevelzijde prachtig uitzicht en is zeer licht. Er is een prettige loggia met verticale schuifpui. De badkamer voorziet in een tweede toilet, dubbele wastafel en inloopdouche (er wordt hier nog een regendouche en glazen scherm gemonteerd vóórdat de woning wordt opgeleverd aan de eerste bewoner). Los van een privé berging is er een gezamenlijke fietsenstalling met vrije én genummerde plekken. Tijdens de bouw van de rest van het complex kan er op afgesloten terrein geparkeerd worden. Verplichte afname van een privé parkeerplak is € 75,- per maand. Het centrum van Leiden bevindt zich op loopafstand, uitvalswegen richting Den Haag en Amsterdam zijn nabij en openbaarvervoer bevindt zich direct voor het complex.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 105m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Kaal
  • Beschikbaar per: 01-07-2024
  • Balkon
  • Energielabel: A

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews