Ballonstraat

ca. 100m² | 3 kamers

€ 3.100 p/m

Deze woning is niet beschikbaar voor (studerende) delers.

Ballonstraat, Leiden (ca. 106m2) € 3100,- Excl. E/W/PP
Unieke kans om de eerste bewoner te worden van deze geweldige woning op de 6e etage in het gloednieuwe pand de ‘Octagon”. Een nieuwproject in het centrum van Leiden met zicht op o.a. de stadse reuring, het centrum en het station. Dit hypermoderne complex voorziet in een elegante gezamenlijke entree met bellentableau en directe toegang tot de lift of trappenhuis alsmede de parkeerkelder waarbij deze plek voorzien is van een eigen oplaadpunt voor elektrische auto’s. De woning wordt verhuurd met verplichte afname van de privé parkeerplek (€ 75,- p/m). Eenmaal op de woonetage aangekomen komt de voordeur uit in de ruime hal met separaat toilet, technische ruimte met aansluitingen voor was- en droogmachine alsmede de volledig uitgevoerde badkamer met inloopdouche, ligbad, tweede toilet en dubbele wastafel met lademeubel en verlichte spiegelkast. De woonkamer met panoramisch uitzicht is bijzonder ruim en biedt meer dan voldoende ruimte voor een grote eethoek in de moderne en volledig uitgevoerde keuken. Er is toegang tot het balkon voorzien van elektra en verlichting. Er zijn twee ruime slaapkamers waarbij de tweede is voorzien van een eigen balkon op het Westen met zicht op de daktuin van het naastgelegen pand én het stationsgebouw.

De woning is vanzelfsprekend uitmuntend hoogstaand afgewerkt en vanuit de bouw voorzien van de beste materialen waarbij zeer gunstige duurzame resultaten haalbaar zijn, het energielabel betreft dan ook een A+ (!).

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 100m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 10-06-2024
  • Buitenruimte: Balkon
  • Energielabel: A_P

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews