Groeneveldstichting

ca. 65m² | 4 kamers

€ 1.675 p/m

Groeneveldstichting, Leiden (ca. 65m²) €1.675,- excl. G/W/E

Paradijs in het hart van de stad; gelegen tussen de Oude Vest en de Caeciliastraat en naast de Schouwburg bevindt zich dit prachtige hofje. De toegang aan de Caeciliastraat óf de Oude Vest leidt tot de enorme groene tuin welke gedeeld wordt door de bewoners van de 8 huizen.
Toegang tot de woning, binnenkomst in hal welke leidt tot de woonkamer aan de voorzijde. De prachtige schouw en ornamenten vallen direct op. De woonkamer biedt toegang tot een kamer, welke ideaal te gebruiken is als werkkamer.
De hal biedt tevens toegang tot het separaat toilet, de trapkast en de keuken, welke gelegen is aan de achterzijde van de woning en voorzien is van een dakraam. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De eerste etage is te bereiken via de vaste trap vanuit de hal. De ruime slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. De badkamer is uitgerust met ligbad, douche, wastafel en wasmachineaansluiting.
Via een vlizotrap kan de zeer ruime zolder/opslag bereikt worden.

Kenmerken

  • Type: Woonhuis
  • Woonppervlakte: 65m²
  • Aantal kamers: 4
  • Oplevering:
  • Beschikbaar per: 01-07-2024

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews