Hooigracht

ca. 55m² | 2 kamers

€ 1.490 p/m

Hooigracht, Leiden (ca. 55m2) € 1490,- Excl. G/W/E
In het centrum van Leiden komt binnenkort deze bijzonder leuke woning in een rijksmonument uit 1775 beschikbaar. De entree komt uit in een gemeenschappelijke trappenhuis welke toegang biedt tot de eerste verdieping en tevens de verdieping waar deze woning zich bevindt. De privé entree komt uit in een hal welke toegang biedt aan de slaapkamer, woonkamer en badkamer. Aan de achterzijde ligt de woonkamer met open keuken, welke prettig licht is vanwege de grote ramen met glas in lood en uitzicht op de ommuurde tuin. De keuken is voorzien van meerdere inbouw apparatuur waaronder een combi-oven, vaatwasser, koelkast en afzuigkap. De rustig gelegen slaapkamer beschikt over een grote klerenkast. De badkamer voorziet in ligbad, douche, toilet en mechanische ventilatie. Wasmachine en wasdroger bevinden zich in een eigen aparte ruimte op de gang. Fietsen kunnen in een gemeenschappelijke ruimte worden afgesloten.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 55m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 03-05-2024

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews