Nieuwsteeg

ca. 100m² | 5 kamers

€ 1.700 p/m

Deze woning is niet beschikbaar voor delende en/of studerende huurders.

Nieuwsteeg, Leiden (ca. 100 m²) € 1700,- Excl. G/W/E
Gelegen in de historische Pieterswijk en om de hoek van de Pieterskerk komt binnenkort dit prachtige appartement beschikbaar. De algemene entree met trap leidt naar de voordeur van het appartement. Deze geeft toegang tot de hal waar zich de ruime woonkamer bevindt. Via de openslaande deuren in de woonkamer kan de ruime keuken worden bereikt. Deze is voorzien van een oven, vaatwasser, koel-vriescombinatie en 5-pits gaskookplaat. De keuken geeft tevens toegang tot het grote dakterras gelegen op het noordoosten. Op de tweede woonlaag bevinden zich drie ruime slaapkamers en een moderne badkamer voorzien van een toilet, wastafel met meubel, spiegel met ingebouwde verlichting, inloopdouche en ligbad.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 100m²
  • Aantal kamers: 5
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 15-07-2024
  • Buitenruimte: Zonneterras
  • Energielabel: E

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews