Utrechtse Veer

ca. 55m² | 2 kamers

€ 1.375 p/m

Utrechtse veer, Leiden ( ca. 55m2) € 1375,- Excl. G/W/E
Op toplocatie gelegen aan een rustige gracht maar in het centrum met alle voorzieningen op loopafstand ligt in dit recentelijk nieuwgebouwde pand met voor én achterhuis. De aangeboden woning betreft het achterhuis met slaapkamer en en suite badkamer (toilet, douche, wastafel) op de begane grond. De woonkamer is op de eerste etage gelegen en voorziet in een tweede toilet en eenvoudige keuken met koelkast en gaskookplaat. De ruime patio is gedeeld met de bewoners van het voorhuis evenals de wasmachine die zich in separate kast in de gang bevindt. Deze woning is per direct beschikbaar en wordt gestoffeerd opgeleverd.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 55m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 12-02-2024
  • Buitenruimte: Patio_atrium
  • Energielabel: A

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews