Nieuwstraat

ca. 15m² | 1 kamer

€ 425 p/m

Kantoorkamer beschikbaar

Nieuwstraat, Leiden (ca. 15m2) € 425,- Incl. G/W/E
Midden in het centrum van Leiden is één van twee prettige kantoorkamers beschikbaar. Gelegen op de eerste etage zijn de recentelijk gerenoveerde kamers bereikbaar via het onder gelegen veilinghuis. Er is een gedeelde toilet en keuken die gedeeld wordt met de begane grond. De kamer is ideaal ingericht met 2 werkplekken maar kunnen ook leeg opgeleverd worden en bijvoorbeeld als atelier gebruikt worden. Werken op centrale locatie waarbij ‘zichtlocatie’ geen vereiste is. De ruimte wordt opgeleverd zoals te zien op de foto’s. Neem contact op voor meer info, vragen of het inplannen van een bezichtiging op locatie.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 15m²
  • Aantal kamers: 1
  • Oplevering: Gemeubileerd

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews