Oude Rijn

ca. 190m² | 6 kamers

€ 2.650 p/m

Deze woning is niet beschikbaar voor delende en/of studerende huurders.

Oude rijn, Leiden (ca. 190m2) € 2650,- Excl. G/W/E
In het centrum van Leiden is aan een van de rustigere grachten gelegen dit bijzonder ruime herenhuis welke in gemeubileerde staat voor 12 maanden wordt verhuurd.
De entree komt uit in de ruime gang welke toegang geeft tot de kantoor/praktijkruimte alsmede een vaste kast met was- en droogmachine opstelling. De gang komt uit in de hal met separaat toilet, trapkast met vriezer en magnetron en tevens de bijzonder ruime woonkeuken.
Er is veel lichtinval door de hoge pui met openslaande deuren én lichtstraat. Tevens is de keuken voorzien van alle moderne apparatuur waaronder een verhoogde vaatwasser, oven, inductiekookplaat met afzuigkap en ruime koelkast. Vanuit de keuken is er zicht en toegang tot de sfeervolle Japanse stijl achtertuin. De eerste etage betreft de ruime en lichte woonkamer met twee ontspannen zithoekopstelling en zicht op de tuin aan de achterzijde alsmede de gracht aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer komt de trap uit op de overloop op de twee etage welke toegang biedt tot drie prettige slaapkamers, techniekkast en volledig voorziene badkamer met toilet, dubbele wastafels, douche cabine én ligbad. Het spreekt voor zich dat de locatie bijzonder gunstig te noemen is met supermarkt direct om de hoek, openbaar vervoer alsmede het centrum met overige winkels allen op korte loopafstand.

Kenmerken

  • Type: Woonhuis
  • Woonppervlakte: 190m²
  • Aantal kamers: 6
  • Oplevering: Gemeubileerd
  • Beschikbaar per: 01-08-2024
  • Buitenruimte: Achtertuin

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews