Corantijnstraat 22

2315 VR Leiden

€ 295.000 k.k.

Plattegrond Video 360° tour

  • Bouwjaar

    1965

  • Woonoppervlakte

    69m²

  • Aantal kamers

    3

Op zoek naar en leuke en instapklare (starters)woning in Leiden? Dan is dit 3-kamerappartement met een balkon op het zuiden én op het noorden precies waar je naar op zoek bent! Gelegen in de woonwijk De Kooi in Leiden-Noord; een gezellige, groene wijk met een gunstige ligging t.o.v. alle stadse voorzieningen. Met supermarkten, verschillende winkels, speelplaatsen én scholen op loopafstand ben je van alle gemakken voorzien. Met enkele minuten fietsen begeef je jezelf in het bruisende stadscentrum, alsook Leiden Centraal Station.

Eenmaal aangekomen op de twee etage zal het eerste wat je zal opvallen aan het appartement dat er sprake is van een moderne, nette afwerking. Het fijne is dat de woning volledig gemeubileerd opgeleverd kan worden waardoor de woning gelijk te betrekken valt. Bij het betreden van de woning begeef je jezelf in de woonkamer. Met een grote raampartij op het zuiden geniet je van een fijne lichtinval. Via de woonkamer heb je toegang tot het balkon gericht op het zuiden, toilet, installatieruimte en de twee slaapkamers. Ook heeft de woonkamer een open doorgang met de moderne keuken, voorzien van een ingebouwde oven en een gaskookplaat. De keuken biedt toegang tot het tweede balkon, gericht op het noorden. Hierdoor is het mogelijk om gedurende de hele dag van de zon te kunnen genieten.

De moderne badkamer is voorzien van een inloopdouche, een wasbak met wastafelmeubel, handdoekradiator en een wasmachine opstelling. De hoofdslaapkamer heeft net als de woonkamer toegang tot het zonnige balkon. Een heerlijke optie om hier de dag te beginnen óf af te sluiten. De tweede slaapkamer heeft groen uitzicht op het noorden. Ten slotte is er ook nog een berging aanwezig in het complex.

Parkeren kan voor de deur op basis van vergunning (€ 61,- per jaar) en openbaar vervoer ligt voor de woning en het centraal trein en busstation op 5 min. fietsen. Hoofdwegen als A4 en A44 richting Den Haag, Utrecht, Schiphol en Amsterdam zijn op korte afstand bereikbaar.

Heb je interesse gekregen in deze woning? Neem gerust contact met ons op! Wij bieden je graag een bezichtiging aan.

Bijzonderheden:
– Vraagprijs € 295.000,- k.k.;
– Bouwjaar: 1965;
– Oppervlakte: 69m2;
– Oplevering in overleg;
– Gemeubileerde oplevering;
– Energielabel: C;
– Dubbele beglazing;
– Verwarming middels cv ketel (eigendom);
– Privé berging op begane grond;
– Privé balkon op het Z+N;
– Bijdrage VvE: € 135,- p/m;
– Loopafstand winkels en openbaar vervoer;
– ouderdoms-‘, ‘niet bewonings-‘ en ‘asbestclausule’ van toepassing;

Kenmerken

PlaatsLeiden
Vraagprijs295.000 k.k.
StatusBeschikbaar
Beschikbaar perIn overleg
  
Soort woningAppartement
Bouwjaar1965
EnergielabelC
  
Woonoppervlakte69m²
Aantal kamers3
  
BergruimteInpandig
Opp. bergruimte5m²
  
VoorzieningenTv kabel, natuurlijke ventilatie
ParkerenParkeervergunningen
  

Team Finke

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews