Burggravenlaan

ca. 80m² | 3 kamers

€ 1.650 p/m

Deze woning is helaas niet beschikbaar voor delende en/of studerende huurders.

Burggravenlaan, Leiden (ca. 80m2) € 1650,- Excl. G/W/E
Op zeer goede locatie in zeer gewilde buurt de Burgemeesterswijk op korte afstand van het centrum en met openbaar vervoer voor de deur komt deze leuke woning beschikbaar. Het appartement is in 2024 geheel gerenoveerd, gemoderniseerd en op hoog niveau afgewerkt. De gezamenlijke entree geeft middels trappen toegang tot het appartement gelegen op de eerste etage van dit zeer goed onderhouden kleinschalige complex. De voordeur komt uit in de ruim opgezette hal met garderobe en toegang tot het separate toilet alsmede de badkamer met moderne inloopdouche en wastafel. De woonkamer met eetkamer is bijzonder ruim en licht met sfeervol zicht op de groene omgeving. Twee prettige slaapkamers, één aan de voorzijde en één aan de achterzijde bieden perfecte mogelijkheid tot rustig slapen en het inrichten van een thuiskantoor. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich de moderne keuken welke beschikt over een inductiekookplaat met afzuigkap, oven, vaatwasser, koel/vriescombinatie én wasmachine. Vanuit de keuken is er tevens toegang tot het prettige balkon over bijna de volledige breedte van het appartement. Een privé berging op de begane grond behoort tot de woning en de woning wordt in gestoffeerde en deels gemeubileerde staat verhuurd.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 80m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 18-06-2024
  • Balkon

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews