Plantijnstraat

ca. 63m² | 2 kamers

€ 1.475 p/m

Plantijnstraat, Leiden (ca. 63m²) €1.475,- excl. E/W

Op steenworp afstand van het bruisende centrum van Leiden, het treinstation Leiden Lammenschans én het groene polderpark Cronestein bevindt zich dit heerlijke zonnige en gemeubileerde appartement.

Het appartement is gelegen op de achtste etage van het appartementencomplex en daarmee biedt dit een fantastisch uitzicht richting het Zuid-Westen. Bij helder weer is zelfs Den Haag te zien! Het zonnige balkon, welke toegankelijk is vanaf de woon- én slaapkamer, is dan ook al snel een plek om van het zonnetje te genieten.

Entree op begane grond in algemene en verzorgde toegangshal, trappenhuis en lift naar achtste etage. Toegang tot de woning in de hal, welke toegang biedt tot de badkamer en de woonkamer.
De woonkamer is een heerlijke lichte ruimte, met aangrenzend het balkon en de halfopen keuken.
De slaapkamer is toegankelijk vanuit de woonkamer en ruim van opzet. Via de slaapkamer (evenals de hal) is de badkamer te betreden. De badkamer is voorzien van douchehoek, wastafelmeubel, toilet en wasmachine.

De woning is volledig gemeubileerd en voorzien van zonwering.

Op de begane grond bevindt zich een berging, daarnaast is er ook een algemene inpandige fietsenstalling.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 63m²
  • Aantal kamers: 2
  • Oplevering:
  • Beschikbaar per: 01-03-2024
  • Balkon

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews