Floralaan

ca. 71m² | 3 kamers

€ 1.750 p/m

Floralaan, Oegstgeest (ca. 71m²) €1.750,- excl. G/W/E

Heerlijk appartement te huur, op loopafstand van diverse winkels in Oegstgeest. Het appartement is gelegen in een keurig appartementencomplex (2012) en verkeerd daarnaast in uitstekende conditie. De bushalte, diverse winkels aan de Lange Voort en parken bevinden zich in de nabije omgeving.
Via de lift of de trap is de derde etage te bereiken. Toegang tot het appartement, ruime hal met aan weerszijden de twee slaapkamers van respectievelijk 6,5m² en 10m². De keurige badkamer is voorzien van douchehoek en wastafelmeubel. Het toilet is separaat gesitueerd en voorzien van een fonteintje.
De ruime woonkamer bevindt zich aan de groene achterzijde van het gebouw en biedt daarmee een heerlijk rustig uitzicht. Het balkon van ca. 5m² is aangrenzend.
De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een kookplaat, combi-magnetron, afzuigkap en koel-vriescombinatie.
De woning is tevens uitgerust met een ruime berging in de woning, evenals een externe ruime berging.

Kenmerken

  • Type: Appartement
  • Woonppervlakte: 71m²
  • Aantal kamers: 3
  • Oplevering: Gestoffeerd
  • Beschikbaar per: 15-06-2024
  • Energielabel: A

Alle foto’s

Zelf verhuren?

Finke Makelaars is gespecialiseerd in het verhuren en beheren van gestoffeerde en gemeubileerde huurwoningen in de vrije sector. Wij zijn een persoonlijke, betrouwbare, transparante en servicegerichte verhuurmakelaar en bieden de volledige service gedurende het gehele verhuurproces, tegen betaalbare tarieven.

Meer informatie

Team Finke

Team Finke
v.l.n.r. Thomas, Madelon, Vera, Kevin, Ruben, Jasper, Nina

Eindelijk thuis!

Finke Makelaars is een gedreven makelaarsbureau waar jij je zowel als huurder als verhuurder thuis voelt. Onze professionele makelaars staan voor een persoonlijke, betrouwbare en transparante begeleiding bij huur en verhuur van jouw woonruimte. Met veel enthousiasme, een Leidse no-nonsense mentaliteit en een client-first benadering nemen wij het volledige verhuurproces van jouw woning uit handen. Daarbij zoeken wij altijd naar de best mogelijke match tussen huurder en verhuurder.

Vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? De deur staat altijd voor je open.

Nieuwe Rijn 50
2312 JH Leiden
leiden@finkemakelaars.nl

Persoonlijk
Betrokken
Transparant
Deskundig
Ervaren
Dynamisch

Google Reviews